Ursäkta röran – vi bygger nytt!

Varmt välkomna till Hälsolinjens blogg. Här skriver vi om vad som sker i butiken, nyheter, tips och råd, kampanjer och erbjudanden och mycket mer!

Vi skulle vilja börja med att berätta lite om vår butik. Eftersom Hälsolinjen är en nystartad butik så är det för tillfället lite stökigt i vår lokal. Allt har inte riktigt hittat till sin plats än, och vissa avdelningar är inte helt klara. Att vi skulle öppna butiken innan den stod färdig var inte riktigt planerat, men nu blev det så och det fungerar ändå väldigt bra. Trots det vill vi be om ursäkt och be er att ha lite överseende med att vi är helt nyöppnade och försäkra er om att det röriga och stökiga i butiken kommer att lösa sig efter hand så fort som det är möjligt. Behöver ni hjälp att hitta något ställer vi självklart upp, och vi finns alltid här för att svara på era frågor och bemöta era funderingar både på webben och i butiken!

Med det sagt så vill vi också hälsa er varmt välkomna att besöka vår nya butik. För tillfället har vi många trevliga erbjudanden att ta del av, och vi vill också tipsa er om att gå med i vår kundklubb. Som medlem får du ett stämpelkort där du får en stämpel för varje 150 kronor du handlar för. När du har samlat sex stycken stämplar får du en rabattcheck på 50 kronor. Du får dessutom fördelaktiga erbjudanden och förhandsinformation om kommande kampanjer direkt i din brevlåda eller via mail så att du kan handla ännu smartare och billigare hos oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *