Torr hud och sköra naglar?

Vad vi stoppar i oss och hur vi mår ger effekter på kroppen, och hur kroppen mår på insidan syns ofta på utsidan. Tillståndet hos hår, hud och naglar hänger ofta ihop med ens kost och intag av vitaminer och mineraler. Tecken på vitamin- och mineralbrist kan till exempel vara håravfall, vita prickar på naglarna och torr och fjällig hud. Det säger ju sig själv att det man bör göra för att åtgärda problemen är att se över och förändra sina kostvanor, men ibland är det enklare sagt än gjort. Många gånger kan det vara bra att också ta hjälp av ett kosttillskott som hjälper till att stärka hår, hud och naglar.

Vi erbjuder olika kosttillskott för hår, hud och naglar. Vilket man ska välja beror lite på vad det är man är ute efter för effekter. Vi kan självklart hjälpa dig att rekommendera ett passande tillskott i butiken! När det gäller hud finns det även tillskott som hjälper huden att förbereda sig för solens strålar. Det kan vara bra att äta innan och under resor till soliga länder, men kan också ätas året runt. Tillskottet hjälper till att skydda huden inifrån och bidrar till hudens normala funktion. Att förbereda sig för solen minskar risken för solöverkänslighet, men det ersätter inte ett solskydd. Tillskottet bör alltid användas tillsammans med en passande solskyddsfaktor.

Hos oss på Hälsolinjen hittar du förutom kosttillskott även andra produkter som kan hjälpa hår, hud och naglar att bli starkare. Ett exempel är ricinolja som används i håret och på ögonfransar då det hjälper hårsäckarna till en bättre hårväxt. Välkommen in så berättar vi mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *