Om Hälsolinjen

bild3Hälsolinjen är butiken för dig som vill hålla dig naturligt frisk. Hos oss hittar du olika naturläkemedel och kosttillskott som hjälper dig att klara vardagens utmaningar utan att behöva ta till vanliga läkemedel som ofta kan ha många tråkiga biverkningar. Vi satsar på säkra produkter av hög kvalitet som främjar naturlig hälsa!

Vi fyller ett viktigt behov

Medvetenheten ligger i tiden. I takt med att vi hör fler och fler larm om hur skadlig vår livsstil är både mot miljön och mot oss själva så blir vi som konsumenter mer och mer medvetna om vad det är vi faktiskt köper. Vi är också mycket mer noga med vad vi stoppar i oss, och fler och fler börjar ifrågasätta den alldeles för stora användningen av mediciner. Med resistenta bakterier, allvarliga biverkningar av vaccin och andra katastrofala upptäckter så börjar många av oss titta efter alternativa lösningar.

Naturliga läkemedel har använts länge, långt innan vi började framställa ”riktiga” mediciner. Utvecklingen har gått framåt och idag finns det ett stort utbud av produkter som kan hjälpa hälsan på naturlig väg som har visat sig fungera väldigt bra för väldigt många människor – dessutom utan många av de biverkningar som ofta kan komma med vanliga läkemedel. Att hålla sig naturligt frisk är mycket bättre än att sätta in panikåtgärder när man har blivit sjuk, och skulle man ändå bli sjuk så anser vi att det är bättre att lindra och dämpa med naturliga läkemedel som hjälper kroppen att stärka sig istället för att ”slå ut” den.

Så tänker vi, och därför slog vi år 2014 upp dörrarna till butiken Hälsolinjen som erbjuder just sådana produkter. Intresset har varit stort och vi har redan lyckats slå oss in på marknaden. Det finns ett behov av att kunna söka alternativ idag, och det behovet finns vi här för att fylla. Med hjälp av bra och säkra produkter som håller hög kvalitet i kombination med kompetent personal och konkurrenskraftiga priser är vi en butik att räkna med. Vi finns alltid till hands för att svara på frågor och hjälpa till. Varmt välkommen in till oss när du vill hålla dig naturligt frisk!