Okonventionella lösningar

Det är en svår konst att inreda en butik, något som vi nu har mycket erfarenhet av. Flera av de målsättningar som man har motsäger delvis varandra. Å ena sidan ska ju butiken kännas mysig och hemtrevlig, å andra sidan ska det vara lätt att hitta det man letar efter och å tredje sidan ska det också finnas så många olika varor och produkter framme som möjligt. Slutligen ska det också finnas plats för flera kunder i butiken. Att få allt detta att gå ihop är inte det lättaste och ibland får vi tall till lite ovanliga och oortodoxa lösningar. Grundregeln är att så länge det fungerar och uppnår den effekt vi vill ha så är det tillåtet.

Ett exempel på detta är att vi använder flera olika tv bänkar i butiken. Vi upptäckte nämligen att det finns flera sådana som det går utmärkt att ställa upp olika varor i på ett sätt som gör det lätt för kunderna att se dem. Samtidigt finns det också så många olika stilar och modeller att det var en enkel uppgift att hitta tv bänkar som både passade in i den stil vi har i butiken och fungerade rent praktiskt för att visa upp våra varor. Samtidigt passade vi på att köpa in två stycken billiga sängar, eftersom att våra tidigare sängar i personalens vilorum var utslitna och inte allt för sköna att ligga, nu kan vi vila upp oss mellan varven. Tack för det Trademax.se!

När man ska inreda en mindre butik som vår måste man helt enkelt vara mycket öppen, och inte stirra sig blind på vad saker och ting är tänkta att användas till. Om det fungerar och passar in så är det gott nog, även möbeln i fråga inte är tänkt att användas på det sätt som vi gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *