Kom på medlemskväll!

Du vet väl om att du kan bli medlem i vår kundklubb? Som medlem får du ett stämpelkort där du får en stämpel för varje 150 kronor du handlar för. När du har samlat sex stycken stämplar får du en rabattcheck på 50 kronor. Du får dessutom fördelaktiga erbjudanden och förhandsinformation om kommande kampanjer direkt i din brevlåda eller via mail så att du kan handla ännu smartare och billigare hos oss! Det är helt gratis att gå med i kundklubben och du förbinder dig inte till något.

Nu bjuder vi in alla våra medlemmar till en medlemskväll! På torsdag nästa vecka kommer vi att hålla extraöppet i butiken mellan klockan 18.00-20.00. Under medlemskvällen kommer vi att ha många fina specialerbjudanden, och förutom det erbjuder vi också 15 % rabatt på den dyraste varan du köper! Men det slutar inte där – alla som handlar för minst 150 kronor får också en rabattcheck värd 50 kronor att använda vid nästa köp. Dessutom bjuder vi på äppelmust med litet tilltugg. Kan det bli så mycket bättre än så? Vi tror inte det!

Är du inte redan medlem så går det bra att bli det när du kommer. Du kan börja handla som medlem direkt och ta del av alla fina erbjudanden som finns i butiken. Så ta med dig dina vänner och kom och fynda hos oss på vår medlemskväll! Självklart finns vi till hands för att svara på frågor och rekommendera produkter. Varmt välkomna till Hälsolinjens medlemskväll på torsdag nästa vecka mellan klockan 18.00-22.00!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *