Det går framåt i butiken!

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder för deras överseende med att butiken inte riktigt är färdigställd än! Nu börjar saker och ting mer och mer komma på sin plats, och vi hoppas att vi snart ska vara klara. Ett lokalbyte sent i planeringarna ledde till att vi inte riktigt hann klart innan öppningen av butiken, men det har som sagt gått över förväntan bra och vi har inte haft några större bekymmer med det.

En del saker har bytt plats och vi har fått tänka om lite i vissa fall, men i det stora hela har det inte varit några problem och eftersom vi alltid finns tills hands för att hjälpa till så har det inte varit några svårigheter för kunderna att hitta rätt produkter i röran. Vi hoppas att vi snart ska kunna vara igång på riktigt, men ni får fortsätta att ha överseende med oss en liten stund till.

Det börjar som sagt se bättre ut även om vi inte riktigt är i mål än. Som nystartat företag finns det mycket man måste lära sig under vägen, men som tur är har vi våra härliga kunder som kommer med väldigt bra feedback. En nyhet inom företaget är att vi har börjat med ett nytt ärendehanteringssystem från AM System som gör det mycket enklare för oss att hantera ärenden, som till exempel reklamationer, och när de administrativa delarna blir enklare så har vi mer tid att lägga på det som sker i butiken. Det är är alltid roligt när man hittar nya lösningar som underlättar för företaget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *